Župa Svetog Vlaha Janjina

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici. Župa sv Vlaha Janjina  prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Log zapisi Župa Sv. Vlaho  bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke.

Župa Sv. Vlaha Janjina  tako prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize niti ih župa Sv. Vlaha ustupa trećim stranama.

 Osobni podaci

Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način župa sv. Vlaha janjina čuva povjerljivost i  tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama. Župa Sv. Vlaha Janjina zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Izjavu o privatnosti. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava: pravo na pristup podacima i uvid u podatke pravo na informiranost o obradi osobnih podataka pravo na prenosivost podataka pravo na povlačenje privole pravo na podnošenje prigovora pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas. Također nas možete kontaktirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici

 

Kontakt za sva pitanja na broj 099 4111 988

Župa Svetog Vlaha Janjina